Nije prošlo ni tjedan dana od kako je Call of Duty: Black Ops 4 krenuo u prodaju, a Activision se već hvali veoma velikim i fantastičnim brojkama!

Naime Call of Duty: Black Ops 4 je u svega 3 dana od kako je došao na tržište Activisionu zaradio 500 milijuna dolara. Ako uzmemo u obzir da se radi o Call of Duty igri, ovakva brojka nas uopće ne začuđuje, ali ako uzmemo u obzir to da igra nema Single Player – jedan od veoma dragih modova svakom Call of Duty igraču te da se u igri nalaze posve nove mehanike za ovaj serijal, ova je brojka zapravo fantastična.

Nakon izlaska, Black Ops 4 je postavio rekorde u “day one” prodaji na PlayStation Storeu, a postao je i najprodavanija Activision igra na Xbox One storeu. Također, broj igrača na PC platformi je za vrijeme prva tri dana znatno veći, iako se radi o prvoj Call of Duty igri koja je izašla na Battle.net launcheru.

Informacije o prodaji se odnose na fizičko i digitalno izdanje igre uključujući season pass. Activision je također izjavio da je digitalna prodaja znatno veća od fizičke.

Eto, još jedna godina, još jedan Call of Duty. Jedino što ove godine nemamo Single Player, ali sudeći prema informacijama iz Activisiona, to nikako ne zaustavlja prodaju Call of Dutyja. Kako se nama svidio Call of Duty: Black Ops 4 i u kojem smo modu najviše uživali pročitajte u idućem broju časopisa.