Call of Duty: Black Ops 4 jučer je dobio novi promotivni video koji prikazuje Alcatraz – novu mapu za Battle Royale mod Blackout!

Iako su u početku mnogi mislili da je ovo prvoaprilska šala, iz Treyarcha su potvrdili da je nova Battle Royale mapa Alcatraz stvarna te da će, kao i u slučaju ranijih dodataka, biti kratkotrajno ekskluzivno dostupna igračima na konzoli PlayStation 4. Na ostalim platformama pojavit će se u dogledno vrijeme.

Također, odlična vijest za sve koji su htjeli isprobali Black Opsov Battle Royale mod, a dosada nikako nisu: Blackout će biti potpuno besplatan za igranje na mjesec dana, odnosno od danas pa 30. travnja! Svi koji će igrati Blackout besplatno, imat će pristup svom dosadašnjem sadržaju, izuzev činjenice što će mapu Alcatraz imati samo igrači na PlayStationu 4.

Kad smo već kod nove mape: kako i samo ime govori, mapa Alcatraz vodi nas na maglom obavijeni otok u kojem nas očekuju žestoki okršaji unutar zatvorskog sustava, kao i dalekometno napucavanje na otvorenim prostorima, a bolji uvid u to što vas očekuje pružit će vam novi video koji slijedi.