Prošloga tjedna objavljen je vrlo zanimljiv izgled posebne limitirane serije PlayStation 4 Pro konzole, koja će postati dostupna izlaskom Death Strandinga, najnovije igre iz Kojima Productionsa.

U video prikazu, koji je objavljen uz prošlotjedni PlayStation State of Play, imali smo prilike vidjeti i malu verziju Bridge Baby,  koja se nakratko pojavila unutar samog DualShock 4 kontrolera. No, suprotno očekivanjima, ispostavilo se da je riječ samo o marketinškom potezu, a Bridge Baby ipak neće biti vidljiva unutar ove posebne verzije kontrolera.

Međutim, Hideo Kojima je putem svog službenog Twitter profila podijelio interesantnu informaciju o samom kontroleru, koji bi za vrijeme igranja Death Strandinga trebao ispuštati glasove Bridge Baby. Trenutno nisu poznate detaljnije informacije o ovome, no nekako odbijamo vjerovati da se Kojima šali s Death Strandingom. A opet, tko zna!

Ako uzmemo u obzir da je Grand Theft Auto V iskoristio zvučnik na DualShock 4 kontroleru za zvukove policijskog radija ili Middle-Earth: Shadow of Mordor za šuškanje lišća, odnosno zvučne efekte duhova, onda nas ispuštanje zvukova bebe ne bi trebalo iznenaditi.

Isto tako, nije poznato hoće li navedena opcija biti omogućena na svim kontrolerima, neovisno o tome je li iz ove limitirane verzije ili ne. Pretpostavljamo da hoće, no, sve ćemo saznati vrlo skoro jer Death Stranding stiže na PlayStation 4 već 8. studenog ove godine.