Borderlands 3 izlazi u rujnu ove godine (13. rujna), za nešto više od tri i pol mjeseca te je hype za igrom zaista ogroman – fanovi na nju ipak čekaju sedam godina koliko je prošlo od izlaska dvojke.

Ipak, prije nego trojka i njene puške s nogama obore gaming svijet s nogu, prema izvještaju koji stiže s portala PlayStation Lifestyle, Gearbox navodno sprema veliki DLC za Borderlands 2 koji bi nas trebao uputiti u događaje ključne za priču trojke.

Commander Lilith and the Fight for Sanctuary navodno je ime DLC-a, a prema izvorima ekipe s PlayStation Lifestylea novu dozu sadržaja u Borderlandsu 2 trebali bi zaigrati vrlo brzo – navodno nekad tijekom nadolazećeg E3 tjedna. Ukoliko ne znate, Lilith je bila jedna od igrivih likova iz prve igre, a imala je važnu ulogu tijekom cijelog serijala što će se očito nastaviti i u trojci budući da je bila prikazana u trailerima.

Izvori nisu potvrdili hoće li DLC izaći za sve platforme na kojima je i Borderlands 2 izašao – gotovo je sigurno da ćemo ga, ukoliko se izvještaj pokaže istinitim, zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, no ostaje za vidjeti hoće li DLC izaći i za konzole prošle generacije te za PSVR verziju Borderlandsa 2.

Ukoliko već niste, svakako pročitajte sve što znamo o Borderlandsu 3 te držite fige da je ovaj izvještaj točan te da se ne radi o patki ili okrutnoj šali.