Reboot

Besplatno preuzmite digitalni Reboot broj 69!


Pred vama je još jedan novi broj časopisa Reboot! Kao i prošloga mjeseca, Reboot broj 69 ponovno je isključivo digitalan i potpuno besplatan za sve. Iako mjere usred pandemije virusa COVID-19 polagano popuštaju, i dalje smo na oprezu. Stoga još i ovaj broj časopisa ne izlazi u tiskanom izdanju, već isključivo digitalnom besplatnom online/PDF obliku, kako bismo dodatno doprinijeli tome da ostanete zdravi i sigurni, ali i zabavljeni!

Također, ovim vas putem obavještavamo da već od idućega broja ponovno idemo u tisak te će vas ljetni dvobroj u proširenom tiskanom izdanju s posterima na kioscima očekivati sredinom srpnja.

Dotada, s obzirom da je trenutno aktualni Reboot broj 69 još uvijek u digitalnom obliku, u nastavku, kao i prošloga mjeseca, ponavljamo upute za preuzimanje.

UPUTE ZA PREUZIMANJE ČASOPISA

Od danas na ovome linku besplatno možete pronaći Reboot broj 69 – drugi po redu kompletno digitalni broj najvećeg gaming časopisa u regiji i čitati ga te prigodno listati online direktno putem linka! Prikaz je savršeno prilagođen za desktop, tablete i mobitele.

Druga opcija za one željne visoke rezolucije: časopis putem ovoga linka besplatno možete i skinuti kao hi-res PDF i uživati u kristalno čistom digital download izdanju novoga broja Reboota! (SAVJET: za one koji će koristiti Acrobat Reader – želite li prirodniji prikaz duplerica, izaberite View -> Page Display -> Two Page View, a potom i View -> Page Display -> Show Cover Page in Two Page View).

Časopis možete čitati i u ovom prozoru, a za prikaz preko cijelog ekrana kliknite na ikonicu “Fullscreen”.

ŠTO DONOSI NOVI BROJ

U 69. broju časopisa naslovnicu i glavnu temu broja na osam stranica nosi Assassin’s Creed Valhalla – konačno službeno potvrđeni novi nastavak izrazito popularnog Ubisoftovog serijala, koji nas vodi u doba vikinških osvajanja Velike Britanije.

Rubrika REPORTER donosi pogled na nedavno predstavljeni potpuno novi kontroler DualSense za next-gen konzolu PlayStation 5, zatim detaljni pregled 13 next-gen igara za konzolu Xbox Series X koje je Microsoft najavio u svom specijalnom programu Xbox 20/20 u sklopu prezentacije Inside Xbox, a tu je i izvještaj o iznimno uspješnoj crowdfunding kampanji za spas jednog pomalo neobičnog gaming/geek kafića Crni Mačak u srcu Zagreba. Specijalna podrubrika Reportera – INSIDE – donosi blitz informacije o tek najavljenom next-gen pokretaču Unreal Engine 5 i tehničkom igrivom demou koji se vrtio na konzoli PlayStation 5, zatim kratki info o nadolazećoj igri Skater XL te o očekivanom hitu Ghost of Tsushima.

Pored čitavog niza najava i vijesti koje nam dolaze sa svih strana o AAA i visokobudžetnim next-gen igrama, ovomjesečna HYPE sekcija fokus stavlja na četiri izrazito interesantne indie igre koje izlaze uskoro, a već sada pokazuju mnoštvo potencijala. To su West of Dead, Hotshot Racing, The Signifier i Good Company, a u uvodniku HYPE sekcije saznajte i koje su naše “Most Wanted” igre, odnosno na što smo još nabrijani te što jedva čekamo zaigrati.

Pored već spomenute teme broja o igri Assassin’s Creed Valhalla na osam stranica, rubrika FEATURE donosi i veliki tekst kojime slavimo četrdeset godina Pac-Mana, zatim kompletnu retrospektivu izrazito popularnog serijala akcijskih avantura Yakuza, kao i veliki osmostrani osvrt nakon više sati provedenih u igranju Early Access izdanja strategije Mount & Blade II: Bannerlord.

Dobro poznata rubrika REVIEW, pak, donosi recenzije 25 igara, a ovoga puta uključuje i neke od konačno izašlih najočekivanijih igara 2020. godine. Redom, u novom broju očekuju vas: Gears Tactics, Animal Crossing: New Horizons, Persona 5 Royal, Control – The Foundation, Final Fantasy VII Remake, Streets of Rage 4, XCOM: Chimera Squad, The Shattering, FORM, Paper Beast, Obey Me, A Fold Apart, Resident Evil 3, Predator: Hunting Grounds, One Piece: Pirate Warriors 4, Moons of Madness, The Room VR: A Dark Matter, Moving Out, MotoGP 20, Anno 1800 Seat of Power, Filament, Operencia: The Stolen Sun, STATIONflow i Tropico 6: Spitter. Za kraj rubrike s recenzijama, tu je i Rebootani Review kroz koji smo provjerili kako se nakon punih pet godina drži najpopularnija multiplayer antiteroristička pucačina. Radi se, naravno, o igri Tom Clancy’s Rainbow Six Siege koju smo originalno recenzirali u Rebootu broj 31.

U rubrici TECH recenzirali smo kondenzatorski mikrofon White Shark Zonis te predstavili još neke cool gadgete, a u rubrici VREMEPLOV donosimo prvi dio kompletnog osvrta na 2013. godinu u gamingu. Naravno, sve gore navedeno samo je dio onoga što vas očekuje u novom broju časopisa, stoga kliknite na ovaj link i preuzmite svoje besplatno digitalno izdanje časopisa Reboot broj 69 i uživajte u čitanju!

OBAVIJEST PRETPLATNICIMA

Kao i kod prošloga potpuno besplatnoga digitalnog broja, i ovoga puta ističemo našim pretplatnicima: pazili smo i na vas te će vam status pretplate biti na pauzi još tijekom ovoga primjerka časopisa, s obzirom da je Reboot broj 69 digitalan i besplatan svima. To znači da vam je status pretplate još tijekom svibnja i lipnja na pauzi i da vam pretplata traje malo duže, a ista se redovno nastavlja tek od idućeg broja koji sredinom srpnja izlazi u standardnom tiskanom izdanju!

 

 

Oglašavanje