Activision je najavio da danas, u znak lansiranja treće sezone popularne pucačine, započinje sedmodnevni period besplatnog pristupa naslovu Call of Duty: Modern Warfare II Multiplayer. Limitiran besplatni period za isprobavanje multiplayera trajat će od 19. do 26. travnja. Igrači će u tom razdoblju imati pristup 10 mapa u 12 različitih modova.

Igrači će moći isprobati neke od poznatih modova kao što su Domination, Hardpoint, Team Deathmatch, Infected i Kill Confirmed. Osim toga, tu su veći borbeni modovi poput Ground Wara i Invasiona. Preostali modovi uključuju novi 2v2 Gunfight, All or Nothing, Gun Game, Grin i One in the Chamber.

Activision ističe da će igrači imati pristup sveukupno 10 mapa za Core modove, Gunfight i Battle mod. Gunfight će se moći igrati u mapama Alley, Blacksite, Exhibit i Shipment. Santa Seña predviđena je za Ground War i Invasion modove. Mape Dome, Farm 18, Himmelmat Expo, Pelayo’s Lighthouse, Shoot House i Shipment bit će moguće igrati u svim ostalim modovima tijekom trajanja besplatnog perioda.