Kao što se već i prije spominjalo, Activisionov plan da nastave podržavati svoj besplatni i iznimno uspješni battle royale Warzone i u idućim iteracijama i nastavcima igara van igre Modern Warfare, ove zime postaje stvarnost te je sinoć najavljeno da Warzone stiže u Call of Duty: Black Ops: Cold War u prosincu.

Dakako, sama igra Cold War izlazi nešto ranije, 13. studenog, dok će Warzone u njega biti integriran mjesec dana kasnije, zajedno s izlaskom prve sezone za Cold War. Vijesti o tome Activision je otkrio putem novog sastanka s investitorima u sklopu financijskog izvještaja za treći kvartal fiskalne godine 2020., uz obećanje da će puno više detalja o spajanju Warzonea s Cold Warom objaviti uskoro.

Dotada, poznato je da će Call of Duty: Black Ops: Cold War također imati sezone koje će trajati po nekoliko mjeseci te će imati Battle Pass, a svi operatori koje otključamo u Cold Waru, kao i oružja raspoređena u loadoute, moći će se koristiti u Warzoneu. Dostupna će biti i trenutno postojeća oružja otključana kroz Modern Warfare, pa ćemo tako imati dvije zasebne rubrike – oružja iz prethodne i oružja iz nove igre.

Call of Duty: Black Ops: Cold War izlazi 13. studenog za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.