Prije nešto manje od mjesec dana, razvojni studio Phoenix Labs najavio je kako njihova nova hit igra Dauntless kasnije tijekom ove godine dolazi na Nintendo Switch. Ukoliko ju još niste zaigrali, riječ je o free-to-play kooperativnom akcijskom RPG-u koji je u manje od deset dana od službenog izlaska skupio preko 5 milijuna igrača. Danas je, pak, na službenoj web stranici igre objavljen dolazak novog patcha imena Fortune & Glory koji će nam donijeti interesantne novosti.

Naime, u igru stiže borbena arena Trials s dvije težine: Normal težina će nas nagraditi sa Steel Marksima za nove borbene poteze, dok će nas Dauntless težina, koja je nešto teža i ozbiljnija, nagrađivati sa Gilded Marksima koje možemo potrošiti na kozmetičke “popravke” našeg lika. Sve igrače željne novih likova razveselit će i dolazak novog NPC-a Lady Luck.

Također, u igru dolazi i nova sezona imena High Skies, a prema prvoj najavi, čini se kako nam umjesto Assassina dolaze gusari! Sve detalje oko patcha i nove sezone možete detaljnije provjeriti na službenoj web stranici.

Patch dolazi 16. srpnja na PC, PlayStation 4 i Xbox One.