Druga besplatna nadogradnja za Dishonored 2 našla se na Steamu prije par dana kada ju je razvojni tim pripremio za beta testiranje. Sada je ona dostupna za sve tri platforme – PC, Xbox One i PlayStation 4 – i ubacuje nešto što je u originalu bilo dostupno od početka te nešto što će razveseliti one koji vole dodatne izazove.

Prva stvar je mogućnost biranja misija. Ova opcija vrijedi samo za misije koje ste otključali nakon preuzimanja nadogradnje, što vjerojatno znači da ćete za potpuno uživanje u toj novoj mogućnosti igru morati prijeći ispočetka. Ako vas je njen nedostatak odbijao za pokušaj prikupljanja Shadow i Clean Hands achievementa – to da vas nitko ne smije vidjeti kroz cijeli prelazak i da nikoga ne ubijete (slučajno ili namjerno) – sada će to biti lakše jer se njihov progres sprema na početku misije. To znači da ako nešto zeznete možete samo misiju ispočetka započeti, umjesto cijelog prelaska.

dishonored 2 nadogradnja 2

Druga stvar je mogućnost veoma detaljnog podešavanja težine s novih dvadesetak opcija među kojima su vidljivost kad se naginjete, koliko brzo djeluju strjelice za uspavljivanje i koliko će vas neprijatelja odjednom napasti ako vas vide. Za dodatnu težinu tu je još i Iron mod koji vam ne dozvoljava da ručno spremate progres i ako umrete gotovi ste s tim prelaskom.

Za kraj je ostao velik broj ispravaka bugova i performansi koji bi trebao dalje popraviti neka problematična područja. Nadogradnja teži oko 1,2 gigabajta, a cijeli popis promjena koje donosi možete pronaći ovdje. Dishonored 2 nadogradio je već odlični original, ali zbog problematičnog porta za PC igrači nisu bili baš zadovoljni. Arkane Studios je od izlaska to uglavnom popravio, ali imaju još nešto posla da bi igru doveli u stanje koje zaslužuje.