2K Games su objavili kako Battleborn dobiva mikrotransakcije. Od sutra, 16. lipnja, igrači će moći kupiti tauntove i skinove na svim platformama za koje je Battleborn izašao, dakle PlayStationu 4, Xboxu One i PC-u.

U blog postu su 2K Games objasnili da će se mikrotransakcije odnositi samo na kozmetičke dodatke koje neće nimalo utjecati na igranje, ali će “drugi možda na njih biti ljubomorni”. Oni koji igraju Battleborn znaju da igra sadrži tauntove i skinove koji se mogu otključati normalnim napretkom kroz igru, a u skorašnjim DLC-ovima trebali bismo ih dobiti još.

2K također istražuje načine na koje bi se moglo omogući igračima da otključaju dodatni prostor u “banci” za opremu, ekstra loadoutove, i nove metode kojima se može ubrzati dobivanje XP-a i povećati količinu in-game valute koja se dobiva pri uspješnom završetku misije ili meča. Ipak, naglasili su da što god dodali, neće utjecati na gameplay.

Ovoliko će stajati Battleborneove mikrotransakcije:

  • $1.99 za 230 Platinuma
  • $4.99 za 700 Platinuma
  • $9.99 za 1625 Platinuma
  • $19.99 za 3500 Platinuma
  • $49.99 za 9300 Platinuma

Skins će doći 420 Platinuma, a tauntovi 230 Platinuma. Moći će se kupiti skinovi za svih do sada objavljenih 26 heroja, ali tauntove će dobiti samo Ghalt, Oscar Mike, Benedict, Shayne & Aurox, El Dragon, Whiskey Foxtrot, Kleese, i Alani.

Izašao je i novi Battleborn patch – patch notes pročitajte ovdje, a recenziju Battlebornea možete vidjeti u trenutnom broju Reboota.