Prema najnovijim informacijama koje stižu iz Deck 13 studija, kreatora popularnih naslova The Surge i Lords of the Fallen, najnovija RPG avantura Atlas Fallen, najavljena 1. ožujka s inicijalnim datumom izlaska 16. svibnja, sada je odgođena i trebala bi stići 10. kolovoza.  

Voljeli bismo igri pružiti dodatno vrijeme koje će nam omogućiti da isporučimo najbolju moguću verziju Atlas Fallena“, ističu Deck 13 i Focus Entertainment. “Kako bismo to postigli, donijeli smo tešku odluku da odgodimo svjetsko lansiranje Atlas Fallena do 10. kolovoza 2023. Ispričavamo se zbog ove razočaravajuće vijesti”, stoji u objavi na Twitteru. 

Akcijski RPG najavljen je na prošlogodišnjem gamescomu i odvija se u ogromnom pješčanom svijetu gdje ćemo se solo ili kooperativno boriti s čudovištima i bogovima koji ga nastanjuju. 

Prije dva tjedna izišao je gameplay trailer u kojem možemo vidjeti scene borbe s veličanstvenim čudovištima i načine kretanja po velebnoj pustinji, ali na akciju ćemo, prema svemu sudeći, morati pričekti još neko vrijeme.. Atlas Fallen u kolovozu stiže na PC i konzole nove generacije.