Nešto prije izlaska najnovijeg nastavka u popularnom akcijskom serijalu je Ubisoft objavio planove za DLC. Osim dodataka koji proširuju novu igru najavljen je i Assassin’s Creed III Remastered. Ova igra u kojoj smo se prvi put zaputili u Sjevernu Ameriku će ove godine proslaviti sedmi rođendan, a Ubisoft ju je odlučio uljepšati za aktualne konzole i PC.

Nova verzija osim grafičkih poboljšanja uključuje i malčice dorađen gameplay, a od sadržaja su obuhvaćeni osnovna igra i svi dodaci (Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets i Tyranny of King Washington). Radnja igre se odvija za vrijeme Američke revolucije, a vi se nalazite u ulozi Connora, koji je polu Britanac, polu Indijanac. Ovo je bila i prva igra u serijalu u kojoj je Ubisoft ubacio pomorske bitke koje su postale hit u sljedećem nastavku i koje su prisutne u dva najnovija.

Assassin’s Creed III Remastered možete kupiti zasebno po cijeni od 40 eura ili ćete ga dobiti automatski ako ste kupili Gold Edition ili Season Pass za Assassin’s Creed Odyssey. Verzije za PS4 i Xbox One možete pronaći u odgovarajućim trgovinama, dok se ona za PC nalazi u Ubisoftovoj. Verzija za Switch stiže 21. svibnja, a sve detalje o novoj verziji igre pronaći ćete na službenim stranicama.