Code Vein, vampirski akcijski RPG od milja zvan anime souls-like, na tržište je nakon višestrukih odgoda napokon izašao krajem runa prošle godine, a jučer (29. siječnja) u igru je stigao i njezin prvi DLC imena “Hellfire Knight”.

Kako navode izdavač Bandai Namco i razvojni studio Bandai Namco Studios (sorry, morali smo, op.a.), ovaj prvi u nizu DLC-a u igru donosi potpuno novu sporednu priču koja će kulminirati s potpuno novom boss borbom protiv zastrašujućeg pojedinca zvanog Hellfire Knight.

No ne bi to bio pravi DLC bez brojnih drugih dodataka. Tako ćemo na raspolaganju imati i novi “blood code”, tri nova oružja i nove kostime za naše vjerne AI kompanjone (mmmm). Osim toga, tu je i potpuno novo područje The Fiery Oblivion koje se nalazi u zoni zvanoj The Depths, a donosi nove izazove i moćne neprijatelje.

Prvi DLC za Code Vein dostupan je na sve tri igrive platforme (PC, PlayStation 4 i Xbox One) te u nastavku možete pogledati i njegov najavni trailer, a Bandai Namco nam je već sada otkrio da drugi DLC stiže već u veljači, dok će treći DLC stići u ožujku. Odlično.