Ako ste do sada patili zbog toga što su neke igre ili pak neki hardver ekskluzivno na japanskom tržištu, sada imate novu opciju gdje takvu robu nabaviti: Amazon Japan. Japanska podružnica Amazona od sada dostavlja određene igre i igraće platforme međunarodim kupcima, s “kompetitivnim” cijenama proizvoda i poštarine.

Amazon Japan je već prije bio otvoren međunarodnom tržištu, ali nikada do sada nije bilo moguće kupovati digitalne igre ako niste imali japansku adresu. Proces bi trebao biti vrlo jednostavan, iako će vam trebati korisnički račun na Amazon.co.jp, makar imali već postojeći račun na Amazonu. Većina relevantnih informacija o kreiranju računa, spremanju podataka kreditne kartice i o navigaciji online storeom dostupno je na engleskom, samo morate promijeniti jezik stranice s japanskog na engleski.

Amazon

 

Određeni naslovi, kao Ace Attorney 6, ne mogu se prednaručiti s dostavom izvan Japana, tako da pazite koje proizvode birate – oni koje nije moguće dostaviti na vašu adresu imat će obavijest o tome u opisu proizvoda.