Četiri mjeseca nakon izlaska na PC i konzole, kooperativna pucačina Aliens: Fireteam Elite ovoga prosinca dolazi i na pretplatnički servis Xbox Game Pass.

Potvrdio je to jučer Microsoft putem službenog bloga Xbox Wire, a najava o dolasku igre na Game Pass osvanula je istovremeno s jučerašnjom službenom najavom u kojoj su razvojni tim Cold Iron Studios i izdavač Focus Entertainment potvrdili da igra na isti datum, 14. prosinca, dobiva besplatni novi sadržaj, jer tada kreće Sezona 2: Point Defense.

Druga sezona tako dolazi tri mjeseca nakon prethodne Season 1: Phalanx iz rujna. Evo što je novo u drugoj sezoni sadržaja za Aliens: Fireteam Elite.

· Novi igrivi mod: Point Defense
· Nova značajka: Lifetime Stats
· Nove challenge kartice
· Nova oružja, attachmenti i kozmetika kao nagrade u in-game dućanu

Najatraktivniji dodatak druge sezone definitivno će biti gore spomenuti novi igrivi PvE mod Point Defense koji će, kako kažu iz razvojnog tima, biti brzopotezna alternativa Horde modu. Bit će to izazov koji će igrače suočiti s AI neprijateljima u survival obrambenim mečevima. Zadatak će biti zaštititi, popraviti i zadržati tri strateške točke na mapi uz brojne valove xenomorpha.

Osim druge sezone, na isti datum stiže i drugi po redu DLC paket Endeavor Pass koji donosi više od 20 novih ekskluzivnih itema, od skinova i boja za oružja do emoteova i ostalih dodataka. Sav novi sadržaj u Aliens: Fireteam Elite dolazi 14. prosinca za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S, a po novome igra na isti taj datum, kako smo ranije spomenuli, stiže na pretplatnički servis Xbox Game Pass, dok u redovnoj prodaji za PC i konzole košta 40 eura.