Microsoftova akvizicija Activision Blizzarda trebala bi uskoro biti dovršena, a povodom toga je kreator Call of Dutyja poručio kako “očekuje” da će početi dodavati svoje igre na Game Pass i to negdje tijekom sljedeće godine.

Activision je putem Twittera otkrio da je sretan radi uzbuđenja oko nadolazećeg Modern Warfarea III, ali da on ove godine neće biti dio Xboxovog kataloga igara Game Pass kao ni Diablo IV. Rečeno je da će po sklapanju ugovora Activision početi “surađivati s Xboxom kako bi donio svoje igre “što većem broju igrača diljem svijeta”, što se očekuje nekad sljedeće godine.

Podsjetimo se, prošli tjedan su se internetom proširile neslužbene informacije da bi ovaj petak konačno trebao biti završen dogovor između Microsofta i Activisiona, a potaknuti time i skorim dolaskom nove instalacije Modern Warfarea, mnogi su se zapitali kada bi Activisionove igre mogle stići na Game Pass. I dalje preostaje vidjeti kako će čitava stvar završiti, ali sve činjenice za sada upućuju na to da bi akvizicija trebala biti uspješno izvedena.