Serijal Ace Combat prisutan je od sredine 90-tih, a osim par nastavaka uglavnom je bio vezan za Sonyjeve konzole. Ovog je puta Bandai Namco odlučio za multiplatformsko izdavanje, pa će se vlasnicima PlayStationa 4 u simulaciji upravljanja borbenim avionima pridružiti i oni koji igraju na Xboxu One i PC-u. Ace Combat 7: Skies Unknown od danas mogu zaigrati konzolaši, dok će oni koji se igraju na računalima morati pričekati malo duže.

“Postanite pilot i letite fotorealističnim nebom uz mogućnost kretanja u svim smjerovima. Srušite neprijateljske letjelice i iskusite uzbuđenje koje pružaju borbeni letovi. Zračna borba nikad nije izgledala bolje ili pružala bolji osjećaj”, kaže službeni opis. Bandai Namco Studios se ovog puta potrudio da iskustvo letenja bude što realističnije, a sada to sami možete i provjeriti.

Ace Combat 7: Skies Unknown je zasad pokupio prilično dobre ocjene, a na obje platforme (PS4 i Xbox One) na kojima ga danas možete zaigrati prodaje se u dvije verzije. Osnovna košta 60 eura i uključuje osnovnu igru, dok Deluxe košta 85 eura i uz to ima Season Pass i neke kozmetičke dodatke. Najnoviji trailer se nalazi ispod teksta, a svi ostali detalji su objavljeni na službenim stranicama. PC verzija stiže 1. veljače i možete je kupiti na Steamu.