PlayStation je objavio službeni gameplay trailer za Jumanji: The Video Game, koji nam dolazi kroz par mjeseci, a iza kojeg stoji razvojni studio Funsolve LTD.

Ova akcijska avantura natjerat će nas da se bacimo u opasnu potragu za draguljima, koji jedini mogu spasiti Jumanji. Igra se sastoji od nebrojeno puno zagonetki, opasnih zvijeri, ali i neprijatelja u ljudskom obliku, a kroz njen svijet putovat ćemo kao Dr. Bravestone, Ruby, Mouse i Prof. Oberon, odnosno likovi iz filmova Jumanji: Welcome to the Jungle iz 2017. godine i Jumanji: The Next Level koji stiže u kina krajem ove godine.

Jumanji: The Video Game dolazi s podrškom za ukupno 4 igrača, dok sami tim možemo oformiti korištenjem online mogućnosti, split screen opcije ili uz pomoć AI-a. Kako bi što bolje iskoristili sva četiri igriva lika, moći ćemo ih i dodatno unaprijeđivati pa ćemo tako koristiti različite vještine svakog od njih.

U traileru imamo prilike vidjeti napucavanje s neprijateljima iz prve ruke, vrlo zanimljive zagonetke te glavne protagoniste Jumanjija. Igra nas poprilično podsjeća na Fortnite stil, pogotovo zbog cartoony izgleda, ali i same kretnje likova, pa vjerujemo da će, barem u najmlađima, pronaći svoju publiku.

Ako ste ikada željeli zaigrati igru u liku The Rocka, Jack Blacka, Karen Gilian ili Kevina Harta, strpite se do 8. studenog i imat ćete priliku na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu.