Čini se kako će The Legend of Zelda: Breath of the Wild imati najmanje dva završetka koji će se mijenjati ovisno o odlukama koje igrači donesu za vrijeme igranja. Informaciju o različitim završecima otkrio je Nintendov Eiji Aonuma, otkrivši kako razlike u završecima neće biti drastične, već da će se raditi o nijansama.

„Postoje kriteriji koji definiraju završetak koji ćete vidjeti. U osnovi, ovisno o tome kako reagirate na određene momente u igri vidjet ćete drugačiji završetak.“ – objasnio je Aonuma u nedavnom intervjuu za portal IGN Portugal.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild neće biti prva igra s više završetaka. Alternativni završeci u ovom serijalu tradicionalno donose minimalne različitosti, pa ne čudi da će se slično ponoviti s novom igrom. Ipak, Breath of the Wild unosi mnogo novosti u serijal, pa se ne bismo začudili kad bi i alternativni završeci bili važniji nego što je bio slučaj dosad.

Podsjetimo, The Legend of Zelda: Breath of the Wild na tržište stiže početkom ožujka ove godine, paralelno s Nintendovom novom konzolom. Igra će osim na Switch stići i na Wii U, a zanimljivo je da se radi o posljednjoj igri za ovu konzolu na kojoj Nintendo planira raditi.