HD reizdanje pucačine koju su 2011. godine na tržište plasirali bivši zaposlenici poljskog razvojnog tima People Can Fly od danas je dostupno za PC i Xbox One, dok će vlasnici PlayStationa 4 u Europi morati pričekati do 8. lipnja.

Ova brutalna, retro cyberpunk pucačina izašla je prije pet godina samo za PC, a sada će je po prvi puta moći zaigrati i konzolaši. Nalazite se u ulozi jednog od posljednjih ljudi u gradu Bezoar kojeg su napali svjesni strojevi te morate pokušati spriječiti njihovu invaziju i istrebljenje ljudske rase.

Svi oni koji posjeduju original na Steamu ili su kupili Shadow Warrior na Steamu ili GOG-u mogu kupiti Hard Reset Redux po 85 posto nižoj cijeni, odnosno 2,99 eura, a ostali zainteresirani igrači morat će izdvojiti 17,99 eura. Obje konzolaške verzije koštaju 19,99 eura – onu za Xbox One možete pronaći u Microsoftovoj trgovini, dok će PS4 verzija biti dostupna putem PSN trgovine.

Razvojni tim je kao proslavu izdavanja igre objavio i prikladni trailer, a više informacija o igri možete pročitati na službenim stranicama.