Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE. Rujan samo što nije završio, a pogled na igre koje izlaze u prvom tjednu studenog nam je ubrzao rad srca! Od 2D platformera do arkadnih vožnji, ovoga tjedna će se za svakokga pronaći ponešto.

Forza Horizon 4 (PC, Xbox One) – 2. listopad

Forza Horizon 4 će nam omogućiti da se provozamo mnogim cestama i poljima Ujedinjenog Kraljevstva za vrijeme svih godišnjih doba. Sve te ceste i polja ćemo imati priliku proći s čak 450 različitih licenciranih vozila samostalno ili u podjeljenom svijetu.
Predivan način za započeti jedan mjesec!

Developer: Playground Games
Izdavač: Microsoft Game Studios
Cijena: 60 eura

Mega Man 11 (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 2. listopad

Mega Man se vratio! Najnovija igra ovog veoma starog serijala pokušava stopiti klasični, izazovni 2D platforming sa vizualima današnjice. Capcom u igru donosi Double Gear sistem koji će vašeg Mega Mana učiniti bržim ili jačim, ovisno o tome što vam je potrebno u određenoj situaciji.

Developer: Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 30 eura

Fist of the North Star: Lost Paradise (PlayStation 4) – 2. listopad

Ovo je igra iz trećeg lica smještena u alternativno razdoblje našeg planeta na kojemu je nuklearni rat ostavio svoje ožiljke te osušio sve oceane. Kenshiro, nasljednik Hokuto Shinkena je bio poražen od Shina koju mi je nakon toga oteo zaručnicu. Vi pratite Kenshirovo putovanje po svijetu kako bi pronašao svoju voljenu.

Developer: Ryu ga Gotoku Studios
Izdavač: Sega
Cijena: 60 eura

Assassin’s Creed Odyssey (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 5. listopad

Prva igra ovog serijala kojoj će se radnja odvijati u drevnoj Grčkoj! Treba li išta više reći? Treba! Ovo je prva Assassin’s Creed igra koja ima sistem dijaloga na kakav smo navikli u RPG igrama, igrači imaju pravo na izbor s kojim od dva ponuđena lika će igrati kroz cijelu igru i boriti se protiv zastrašujućih mitskih bića po kojima je Grčka podosta i poznata.

Developer: Ubisoft
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 60 eura

Super Mario Party (Nintendo Switch) – 18. listopad

Kako Nintendo kaže – Super Mario Party je kompletni “re-launch” i kompletno osvježenje serijala. Igra je idealna za 4 igrača koji se utrkuju u potrazi za zvijezdama. Igra će koristiti sve prednosti Nintendo Switcha za svoje mini igre, a postoji i mogućnost da igrači povežu 4 Nintendo Switcha kako bi svaki imali veći, pregledniji ekran.

Developer: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 60 eura