Ubisoft je na UbiBlogu objavio kompletne planove koje ima za budućnost svoje nadolazeće pucačine Rainbow Six Siege. Novosti su bolje nego što biste od Ubisofta mogli očekivati i pokrivaju kompletnu 2016. godinu.

Rainbow Six Siege će nakon izlaska dobiti četiri veća proširenja i nekoliko malih nadogradnji, a posebno nas je razveselila informacija da će svi novi sadržaji biti potpuno besplatni. Stvaran novac nećemo morati izdvajati, već ćemo nove sadržaje moći otključavati samo igranjem.

„Svaka će ekspanzija u igru donijeti novu mapu i dva nova operatera. Svaki od njih imat će jedinstvene igračke te nova osnovna i dodatna oružja. Novi igraći modovi i kozmetički dodaci bit će objavljivani tijekom cijele godine.“ – stoji na blogu – „Sve će mape i modovi igračima biti dostupni odmah po izlasku, no novi operateri i skinovi otključavat će se valutom Renown, koju dobivate kako igrate.“

Na blogu je objašnjeno da će Rainbow Six Siege imati i nešto premium skinova za oružja. Ovi će skinovi imati isključivo estetsku ulogu, a otključavat će se pomoći R6 kredita. Radi se o dodatnoj valuti koju ćemo moći kupiti po cijeni od 4,99 dolara za 600 komada.