Krajem tekuće godine na PC i next-gen konzole stiže nova igra developera Total Mayhem Games i ujedno novi nastavak kooperativnog avanturističkog puzzle serijala We Were Here koja će nositi naziv We Were Here Forever.

Četvrti je to nastavak serijala puzzle igara We Were Here čija će radnja ponovno biti smještena na Antarktiku. We Were Here Forever igračima će ponuditi slično, ali potpuno unaprijeđeno iskustvo igranja dobro poznato svim obožavateljima serijala, uz poboljšano korisničko sučelje i gameplay te s potpuno novim izazovima i puzzle zagonetkama.

Ključ cijelog serijala leži u walkie-talkiejima koje ćemo za potrebe interakcije s drugim igračem koristiti i u novom nastavku. U njemu će se  naši istraživači pronaći zatvoreni u dvorcu Castle Rock iz kojeg će, koristeći vještine zaključivanja i rješavanja (asimetričnih) zagonetki, morati i pobjeći. I pritom otkriti zašto se nova igra zove baš Forever… Možda u spomen na sve one istraživače koji nisu pronašli izlaz iz dvorca?

Ako još niste zaigrali ovaj serijal, od prošloga mjeseca na konzolama PlayStation možete pronaći kolekciju We Were Here Series s tri igre: We Were Here (2017), We Were Here Too (2018) i We Were Here Together (2019).

We Were Here Forever stići će krajem ove godine na PC putem Steama te konzole PlayStation i Xbox.