Povodom nedavnog izlaska gaming modela SteelSeriesove Apex tipkovnice, odlučili smo baciti pogled na popularnu gaming tipkovnicu koja se pokazala jednom od najpopularnijih u posljednjih godinu dana. Kompatibilna je s konzolama PS4 i Xbox One, ali jasno je da je njena ciljana publika ona koja igra na PC-ju.

Apex 7 je mehanička tipkovnica s linearnim crvenim prekidačima, idealnim za kompetitivne FPS-ove, ali ugodne i za tipkanje te druge žanrove igara. Brza aktivacija tipki i činjenica da su prekidači tihi glavna su funkcionalna prednost ovog uređaja, ali osim toga na njemu se nalazi i obavezno LED osvjetljenje (jer kako biste inače znali da se radi o „gaming“ tipkovnici?), makro tipke, dodatni USB ulaz, naslon za dlanove te multifunkcionalni ekrančić s modularnim kotačem. Posebno nam se svidjelo što se na kablu se nalazi vezica s kojom se može malo smanjiti kaos na radnom stolu. Male stvari pokazuju da je ljudima zaista stalo.

Nedavno lansirana Apex Pro varijanta u suštini je samo tenkeyless (iliti: nema numpada s desne strane) varijanta ove iste tipkovnice pa bi dojmovi trebali biti identični što se tiče osnovnih performansi. Našu recenziju i detaljne dojmove o SteelSeries Apex 7 očekujte u sljedećem tiskanom broju Reboota!