Prije par dana pisali smo o posljednjem Grand Prixu u igri Crash Team Racing Nitro – Fueled, a Activision je danas putem svog službenog bloga objavio sve detalje. Zadnja sezona nosi naziv The Gasmoxia Grand Prix, a odvest će nas na istoimenu planetu gdje ćemo se sukobiti s dobro poznatim likom pod imenom Emperor Velo, najpoznatijeg kao glavnog antagonista igre Crash Nitro Kart iz 2003. godine.

I ovoga puta stiže nam nova staza, novi likovi, nova vozila i skinovi, ali i potpuno novi set postignutih vremena u modu Time Trials gdje ćemo pokušati nadmašiti vrijeme koje je postavio Emperor Velo. Posljednja sezona donosi i tri nova vozila: The Void Manta, Galactic Cruise i Velo Chopper, od kojih ćemo prva dva otključati putem Pit Stopa, a treći će biti moguće kupiti in-game valutom koja se zarađuje utrkama.

Nova staza Drive-Thru Danger smještena je u atmosferi toksične planete koja se upravo našla u galaktičkom ratu fast food restorana, a Activision tvrdi da je riječ o jednoj od tehnički najrazrađenijih staza u povijesti CTR-a, prepunoj zavoja i kompliciranih prečaca na koje će se odvažiti samo najbolji vozači.

The Gasmoxia Grand Prix trajat će od 20. veljače do 22. ožujka, a nakon što završi i posljednja sezona, razvojni studio Beenox u igru će ubaciti vlastite rekorde postignute na stazama. Svi detalji posljednje sezone dostupni su na službenoj stranici.

Dobro ste pročitali, u Pit Stop stiže Space Spyro skin!