Osim što smo proteklih dana mogli uživati u beti Star Wars Battlefronta, također smo saznali neke nove informacije o drugim modeovima u kojima ćemo moći zagorčavati život pobunjeničkom šljamu (Stromtrooper sam u srcu, nemojte zamjeriti).

Prvi mode zove se Hero Hunt koji, moramo priznati, djeluje jako primamljivo. Jedan igrač počet će partiju kao jedan od ponuđenih heroja dok će drugih 7 igrača preuzeti ulogu običnih vojnika suprotne strane. Tada bi trebala početi igra mačke i miša (ne znamo doduše tko je ovdje mačka, a tko miš) u kojoj je uloga običnih igrača riješiti se heroja. Onaj tko zada smrtonosni pucanj će u sljedećoj rundi preuzeti ulogu heroja i tako koliko vam volja.

Druga dva modea su Cargo i Droid Run. Oba modea igraju se 6 protiv 6. Cargo je poznat svima, radi se o Capture the Flagu s nekim preinakama. Cilj je ukrasti plijen iz neprijateljske baze i vratiti je na domaći teren. Razlika od klasičnog CtF-a je u tome što vaš plijen ne treba biti prisutan kako bi postigli poen. Stoga će mečevi počinjati s rezultatom 5-5, pa ako ukradete neprijateljski ‘cargo’ rezultat se mijenja na 6-4. Koji god tim vodi nakon 15 minuta je pobjednik.

Cilj u Droid Runu je da igrači pronađu i preuzmu kontrolu nad tri droida koji lutaju po mapi te zadrže kontrolu nad svima prije nego istekne 10 minuta koliko ovaj meč traje. Ovaj mode ima potencijalna za taktičko nadmudrivanje jer iz DICE-a govore kako će biti potrebna dobra koordinacija kako bi se zadržala kontrola nad droidima.

Cilj Droid Runa je zaštiti ove simpa droide od zlih kandži Galaktičkog Carstva

Za kraj valja spomenuti kako je betu Battlefronta isprobalo čak 9 milijuna ljudi širom svijeta što je uvjerljivo najveći Beta test u povijesti EA-a. Beta je, kažu iz DICE-a bila veoma uspješna s tehničke strane i to je zasigurno pozitivna vijest za sve one kojima se igra dovoljno svidjela da je kupe na datumu izlaska.

Naše dojmove o Star Wars Battlefrontu, što nam se svidjelo a što ne, možete pročitati u sljedećem broju Reboota.