Nintendo je 19. studenog 2006. godine lansirao svoju konzolu Wii, koja je u prodaji bila do kraja 2013. godine. Prodajni rezultati broje se u preko 100 milijuna prodajnih uređaja, a koliko je Wii bio (i ostao) popularan, najbolje govori činjenica da je ovoga tjedna, punih šest godina nakon prestanka proizvodnje, konzola dobila još jednu igru. No, čini se kako je upravo Just Dance 2020, koji je danas izašao, posljednja igra za ovu konzolu.

Alain Corre, Ubisoftov EMEA Executive Director, prije par mjeseci dao je intervjuu za britanski The Telegraph u kojem se dotaknuo i igre Just Dance 2020, odnosno verzije za konzolu Wii. “Ovo je posljednja igra na Wii-ju i sretni smo što još uvijek postoji potražnja obožavatelja koji žele igrati igre na njoj”, rekao je tada Corre.

Analitičar Daniel Ahmad na svom je službenom Twitter profilu objavio i jednu zanimljivost. Naime, Ahmad je otkrio kako je Sonyjeva konzola PlayStation 2 i dalje vodeća konzola što se tiče dugovječnosti izlaska igara. Na toj je konzoli posljednja igra izašla 27. ožujka 2013. godine, a riječ je o Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin. Dakle, prošlo je čak 13 godina i 24 dana od izlaska konzole, odnosno 4772 dana, dok je današnji izlazak igre Just Dance 2020 nešto slabiji sa 4737 dana od izlaska konzole Wii!