Druga kooperativna akcijska igra smještena u brutalnom svijetu Warhammera iza koje stoji švedski tim Fatshark izašla je početkom ožujka. Njeno ime je Warhammer: Vermintide 2 i dobila je prilično dobre ocjene od igrača i kritičara. U međuvremenu je ocjena na Steamu pala, no tim nastavlja s izdavanjem besplatnih nadogradnji.

Najnovija je dovela igru do verzije 1.1.0.1 i donosi brojne promjene. Ukratko, one su Okri’s Challenges, dnevne misije, više od 100 kozmetičkih itema, podrška za modove i mogućnost pretvaranja Dusta. Uspješnim rješavanjem Okri’s Challenges dobivate razne nagrade – od oružja i opreme do kozmetičkih dodataka, a možete birati težinu za koju mislite da ste spremni. Podrška za modove, kao i kozmetički dodaci bile su stvari koje je velik broj igrača tražio, tako da bi ih ova nadogradnja trebala razveseliti, kao i to da će manje morati grindati. Cijeli popis promjena možete proučiti ovdje.

Warhammer: Vermintide 2 trenutno je moguće zaigrati samo na PC-u, dok će konzolaške verzije stići do kraja godine. Za one koji nisu upoznati, igra podsjeća na Valveov serijal Left 4 Dead, samo što se radnja odvija u svijetu Warhammera. Igru igrate kooperativno s još tri igrača ili s botovima, a borite se protiv hordi Skavena i Chaosa. Ako se želite više informirati, posjetite službene stranice.