Krenuli su Battle for Your City turniri u H18 Megastore Gaming arenama! B4YC je jedinstven po tome što će najuspješniji igrači predstavljati svoj grad ili regiju, odnosno borit će se za prestižnu titulu najboljeg gaming grada u Hrvatskoj.

Bilo da ste ljubitelj nogometa, kako onog pravog, tako i virtualnog ili zaraženi mega popularnom igrom Fortnite Battle Royale, svako igranje omogućuje vam plasman i borbu za nagrade Natjecanje se odvija tijekom ljetnih praznika i traje do početka rujna, kad će biti live završnica. Finalni game event održat će se 8. rujna 2018. godine u Gaming arenama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu paralelno.

 Kako sudjelovati? Sve što trebate napraviti je:

Registrirati se online na UVI Play platformi

Igrati Fortnite game ili FIFA 18 match

Prijaviti rezultat igre na Gaming arena scoreboard i priložiti screenshot na UVI Play

Doći na finalni game event ako ste među najbolje rangiranim igračima

Pravila i dodatne informacije pronađite na Gaming arena web stranici

 

Dovoljno je da odigrate jedan Fortnite game ili FIFA 18 match u nekoj od Gaming arena ili kod kuće i prijavite rezultat na platformi UVI Play. Tako skupljate bodove na ukupnoj ljestvici, a igranje u Gaming areni se dodatno nagrađuje tako da se svi osvojeni bodovi množe koeficijentom 1,50. Osim vještine, nagrađuje se i upornost jer se bodovi zbrajaju što znači da se možete natjecati svaki dan i osvajati bodove. Na UVI Play platformi se bilježe svi vaši rezultati, najbolji igrači svakog tjedna bit će nagrađivani „V-Buck in game“ valutom, a najbolji od najboljih će se plasirati u završnicu i igrati na finalnom turniru. Cijeli događaj pratite na www.gamingarena.hr i Facebook stranici.

Sjajnu atmosferu upotpunit će poznati YouTuberi u ulozi domaćina Gaming arene u svakom gradu koji će biti podrška igračima i komentatori za sve oni koji gledaju putem live streama. Družite se s YouTuberima i osvojite priliku da odmjerite snage u eSportu!

Natjecanje ćete moći pratiti i uživo putem live stream prijenosa koji će biti dostupan jednoj od najpoznatijih streaming platforma.

Prijavite se već danas na UVI Play!