Na samom kraju kolovoza prošle godine su PC igrači i oni koji igraju na Switchu dobili priliku zaigrati The Messenger. Taj je retro platformer inspiriran Ninja Gaidenom prepun drugih zabavnih referenci postao jedna od najbolje ocijenjenih indie igara prošle godine, a oni koji su bili željni doze nostalgije složili su se s tim.

Danas je na službenom PlayStationovom blogu osvanula vijest o tome da igra uskoro stiže na PS4, čime su potvrđene glasine koje su počele kružiti prošlog tjedna. Iako igra kreće kao jednostavni platformer s 8-bitnim izgledom, no kako napreduje pretvara se u nešto drugo. Osim zabavnog gameplayja, čeka vas i zabavna priča i likovi, pa ako niste čuli još za igru, dajte joj priliku.

The Messenger za PS4 izlazi 19. ožujka, a uz osnovnu igru i na ovu konzolu će stići besplatan DLC Picnic Panic kojeg je francuski nezavisni tim Sabotage najavio početkom prosinca. Ako vam treba više informacija, potražite ih ovdje, a ako želite vidjeti kako igra izgleda, pripremljen je novi trailer.