Jedan od većih hitova u indie svijetu, The Binding of Isaac, je početkom studenog 2014. godine dobio remaster u zvan Rebirth. Tvorac originala, Edmund McMillen, koji je još poznat po radu na drugom indie hitu Super Meat Boy, odlučio je u suradnji s timom Nicalis napraviti novu verziju igre koja neće biti temeljena na Flashu. Igra je dobila i dvije ekspanzije, a najnovija, punog imena The Binding of Isaac: Afterbirth+ dostupna je od početka siječnja prošle godine.

Sinoć je Edmund McMillen putem svog Twitter profila dao naznake da stiže nešto veće, a od danas je dostupna nova i prema njegovim riječima posljednja službena nadogradnja koja će izaći za igru. The Binding of Isaac ima veoma aktivnu igraću zajednicu i brojne moddere, pa će igra sigurno kroz njih još dugo živjeti, no McMillen i Nicalis su odlučili da je vrijeme za nove pothvate.

Što je sve stiglo uz posljednju nadogradnju za The Binding of Isaac: Afterbirth+ možete pronaći na službenom blogu, a McMillen nije htio ići u previše detalja jer voli da igrači sami pronalaze nove stvari. Kako biste isprobali nove sadržaje morate u svojoj kolekciji imati i Rebirth i ekspanziju Afterbirth, pa ako ste zainteresirani, zaputite se na Steam.