Bandai Namco nas je i danas obradovao s još jednim – trećim u nizu character trailera za njihov Souls-like RPG Code Vein. Treći kompanjon o kojemu smo dobili nekoliko novih hintova je Louis.

Louis, čiji Blood Veil je kandža zvana Ogre, duboko je povezan sa svijetom igre i događajima koji će biti izrazito bitni za čitavu priču, jer voiceoverom spominje osjećaje krivnje vezane uz apokalipsu koja je zadesila svijet i prouzrokovala nestašicu Blood Beadsa – krvnih resursa potrebnih vampirima. Prema nekoliko kratkih isječaka u ovome novom character traileru, čini se da će biti usko vezan uz projekt Q.U.E.E.N.

Podsjetimo se: projekt Q.U.E.E.N. je eksperiment čiji cilj je bio zaustaviti vampirsku žeđ za krvlju u svijetu Code Veina i stvoriti savršenog vojnika u borbi protiv čudovišta koja su se pojavila s apokalipsom. Iako je pokus bio donekle uspješan, sve je pošlo krivo kad je jedna pacijentica na kojoj je eksperiment proveden – podivljala i pobjegla. Kao posljedica eksperimenta, ona ima nevjerojatnu moć upravljanja trnjem koje je obraslo svuda po svijetu, ali i može manipulirati čudovištima s kojima ćemo se morati boriti. Ta svojevrsna “kraljica” bit će potencijalno jedan od glavnih negativaca.

Kako se u njezinu priču uklapa naš kompanjon Louis, ostaje vidjeti, no ovaj novi character trailer naslućuje da on ima nekakve poveznice upravo s kraljicom, jer ju možemo vidjeti u nekoliko kratkih kadrova tijekom kojih Louis govori da je njegovo djelovanje dovelo do ogromne tragedije. U svom tom kaosu, Louis napominje kako smatra da će naš lik donijeti tračak nade u spašavanju svijeta, jer će njegova moć očistiti svijet od trnja apokalipse.

Treći character trailer pogledajte u nastavku: