Sniper Elite 4 izašao je prije malo više od mjesec dana, a razvojni tim Rebellion je već pripremio novi sadržaj. Prvo proširenje od planirana tri zove se Deathstorm Part 1: Inception bit će dostupno za sve verzije igre od 21. ožujka, dok će druga dva dijela razvojni tim izdati krajem travnja i zatim krajem svibnja.

Misija koja je uključena u ovu trodijelnu priču odvija se nakon radnje u originalnoj igri na snježnom sjeveru Italije. Ovdje su nacisti smjestili luku koju naravno treba razoriti. Ovdje uskačete vi sami ili s još jednim prijateljem, budući da se misija može odigrati u kooperativnom modu.

Istog dana kada izađe ovaj DLC koji je uključen u Season Pass, a kojeg će vjerojatno biti moguće kupiti i zasebno, izaći će i besplatna nova multiplayer mapa i mod Elimination u kojem može sudjelovati do 12 igrača podijeljenih u dva tima te u kojem je cilj nadmudriti protivnike. Pobjednički je onaj tim koji uspješno ubije sve članove drugog tima.

Inception za Sniper Elite 4 će istovremeno izaći za PC, Xbox One i PlayStation 4, a službenu objavu možete pročitati ovdje.