Sea of Thieves zasad se čini kao pun pogodak, pogotovo ako uzmemo u obzir da je nedavno održana zatvorena beta okupila preko 330 tisuća igrača, a sad dolazi još jedna super vijest iz tabora studija Rare.

Naime, direktor dizajna Mike Chapman danas je za portal PCGamer potvrdio da njihov studio Rare nije nimalo zainteresiran implementirati kockanje u obliku loot boxeva u Sea of Thieves i posebno naglasio kako pay-to-win mehanike nikako i nikad neće doći u obzir.

No dotakao se i mikrotransakcija van pay-to-win sistema. „Ono što mogu potvrditi je da neće biti nikakvih mikrotransakcija prilikom izlaska igre“, rekao je Chapman i dodao kako će, ovisno o daljnjem razvoju i napretku igre, vjerojatno uzeti u obzir mikrotransakcije isključivo kozmetičke prirode, ali samo ukoliko će to odgovarati svijetu i tonu igre, što nikako ne bi trebalo utjecati na podjelu zajednice igrača.

Zvuči skroz ok 🙂 Naravno, opet podsjećamo da naše dojmove iz zatvorene bete Sea of Thievesa možete pročitati u novom broju Reboota koji je upravo na kioscima, dok će igra u punom obliku na tržište izaći 20. ožujka za PC i Xbox One.