Humble Bundle odlučio je opet besplatno dijeliti neku igru, a ovog puta se radi o strategiji imena Satellite Reign. Razvojni tim 5 Lives Studios svoju igru opisuje na sljedeći način:

“Satellite Reign je strateška igra koja se odvija u realnom vremenu, koja je temeljena na klasama i smještena u otvorenom cyberpunk gradu. Upravljate grupom od četiri agenta koji se kreću po kišom natopljenim, neonskim ulicama gdje su zakoni podređeni velikim korporacijama. Koristite svoje agente kako bi se šuljali, pucali, krali i sabotirali te tako došli do vrha korporacije i preuzeli najmoćniji monopol svih vremena.”

Tim posebno naglašava kako igrači mogu pronaći stil koji njima najviše odgovara, a kako je cijeli svijet od početka otvoren, možete birati kojim ćete redoslijedom pokušati ostvariti glavni zadatak u igri. Ako ste zainteresirani za isprobavanje takve igre, ili je samo želite dodati u svoju kolekciju, zaputite se ovdje i požurite, budući da je ovog puta količina ključeva ograničena.

Radi se o PC verziji, što znači da ćete dobiti ključ za aktivaciju na Steamu, a ako vam treba nešto više informacija možete posjetiti službene stranice ili pogledati video koji prikazuje kako gameplay izgleda.