Capcom je napokon objavio detalje o beti svoje nove nadolazeće igre – Monster Hunter Worlda.
Ekskluzivnu PlayStation + betu na svoju PlayStation 4 konzolu možete skinuti već u petak i igrati od 9. prosinca do 12. prosinca.

Beta će se sadržavati od 3 različita questa, a to su “Great Devourer, Great Jagras” kojemu se radnja odvija u Ancient Forestu, a meta vam je Great Jagras. Drugi quest se isto odvija u Ancient Forestu, a glavna meta vam je  Anjanath. Finalni quest bete nosi naziv “Wildspire Rampage” odvest će vas u Wildspire Waste u kojemu će vam glavna meta biti Barroth.

Sva 3 questa će biti igriva samostalno ili sa grupom od 4 osobe. Također, moguće se spojiti sa bilo kojim lovcem u svijetu, a Capcom tvrdi da će u igri postojati podesivi filter jezika da pronađete igraće s kojima će te lakše komunicirati.

U beti možete izabrati šest različitih muških ili ženskih unaprijed napravljenih lovaca, i 6 Palicioa. Tu je i trening arena u kojoj možete probati svih 14 tipova oružja prije nego što pokažete svoje lovačke vještine online.

Neke od online značajki neće biti dostupne u beti. Na primjer, lovci vam se neće moći pridružiti usred questa ili izbaciti nekog od lovaca iz questa.

Valja napomenuti da betu možete igrati samo ako ste povezani na internet, a informacija hoće li to biti na snazi i u punom izdanju igre se još ne zna.

Više detalja o ekskluzivnoj Monster Hunter World PS+ beti pronađite ovdje.