Yoshi for Nintendo Switch je ime novog projekta s tim dinosaurom iz Mario igara u glavnoj ulozi kojeg je velikan iz Japana predstavio za vrijeme prošlogodišnjeg sajma E3. Mnogi su mislili kako će Nintendo nešto više detalja objaviti za vrijeme jučerašnje Nintendo Direct prezentacije, no to se ipak nije dogodilo.

Danas je stigla vijest kako će igra izaći tek sljedeće godine, iako je najprije u planu bilo da izađe do kraja 2018. Portal Kotaku objavio je intervju s direktorom marketinga koji radi za Nintendo of America u kojem je rečeno kako će igrači dobiti nove informacije vezane uz igru za nekoliko mjeseci.

Na službenim stranicama vezanim uz Yoshi for Nintendo Switch sada stoji taj novi, okvirni datum, kao i neke osnovne informacije o toj igri. Radi se o akcijskom platformeru u kojem prelazite razne staze, a svaka od njih ima glavni i skriveni put za istraživanje. Kroz igru možete trčati i jajima gađati stvari sami ili pozvati još jednog prijatelja da se pridruži zabavi. Nadamo se da će Nintendo uskoro reći nešto više, možda na sljedećoj Direct prezentaciji.