Warner Bros. Interactive Entertainment i razvojni studio IO Interactive u srijedu su izbacili potpuno novi trailer za nadolazeću igru Hitman 2, a trailer nosi značajno ime HITMAN Perfected.

Iako traje samo jednu minutu, trailer vrvi informacijama o tome što nas sve očekuje u igri – od novih značajki, modova, nadogradnji i sadržaja.

Tako možemo vidjeti šest različitih lokacija koje će Agent 47 posjetiti ovoga puta, a to su Hawke’s Bay (Novi Zeland), Miami (USA), Santa Fortuna (Kolumbija), Mumbai (Indija), Whittleton Creek (USA) i tajanstveni Otok Sgàil (sjeverni Atlantik).

Iz IO Interactivea obećavaju kako će svaka lokacija imati nevjerojatnu dubinu, nebrojene mogućnosti interakcije te da će svaki igrač imati apsolutnu slobodu pristupa svakoj misiji na svoj jedinstveni način.

Također, u Hitmanu 2 po prvi puta nas očekuju i multiplayer modovi, kao što je jedinstveni  1 vs. 1 online mod Ghost Mode, te Sniper Assassin zasebni online kooperativni mod koji po prvi puta donosi suradnju u Hitmana.

Uz to, stiže i čitav niz nadogradnji i značajki, kao što su pametniji AI u borbi, potpuno nova mini mapa, hrpu novih gameplay alata, strateško korištenje ogledala, skrivanje u gužvama i lišću te mnoge druge stvari, a sve to prezentira ovaj novi trailer koji možete pogledati u nastavku:

HITMAN 2 izlazi 13. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a developeri obećavaju da ćemo i nakon izlaska igre redovito dobivati novi sadržaj u vidu novih misija, izazova, ugovora za atentate i brojne druge stvari.

Ukoliko želite saznati o Elusive Targetima i o tome kako će Sean Bean biti prvi od njih, o tome smo pisali ovdje, a ukoliko vas zanima više o 1 vs. 1 multiplayer Ghost modu, saznajte to ovdje. Puno više detalja o samim lokacijama koje nas očekuju u Hitmanu 2 pisali smo prije nekoliko dana na ovome linku.