Servis GOG.com je prije nekoliko dana zamolio igrače koji imaju kod njih otvorene korisničke račune da urede svoje popise želja, jer će one igre koje se budu često ponavljale ovog tjedna završiti na popustu. To se i dogodilo, pa je malo prije započela rasprodaja imena Most Wanted Games u kojoj se više od 150 igara prodaje po nižim cijenama.

Prema podacima koje je GOG.com objavio, igra za koju je njihova zajednica bila najviše zainteresirana je The Witcher 3: Wild Hunt zajedno sa svim ekspanzijama, njemu je za stopama bio Planescape: Torment, dok je na trećem mjestu Baldur’s Gate II.

Neke od drugih odličnih igara koje su se našle na popustu su Divinity: Original Sin 2 (samo 15 posto doduše), Darkest Dungeon, SUPERHOT, Deus Ex, Vampire: The Masquerade – Bloodlines, Hyper Light Drifter, The Witness, Shadow Tactics: Blades of the Shogun i This War of Mine.

Rasprodaja će trajati do 23. travnja u 19 sati po lokalnome vremenu, pa imate dovoljno  vremena za razmisliti hoćete li si priuštiti neku igru. Cijelu ponudu možete sami proučiti ovdje.