Na službenim Ubisoftovim stranicama osvanuli su detalji o drugom DLC-u za Far Cry 5. Već prije samog izlaska igre izdavač je rekao kako su u planu tri komada za ovaj spoj akcije i pucačine. Prvog su izdali početkom prošlog mjeseca, a idućeg utorka će se igrači zaputiti na Crveni planet i boriti protiv vanzemaljaca.

“Lost on Mars prebacuje ludost serijala koja je bila prisutna u Hope Countyju na Crveni planet. Nick Rye je teleportacijom završio na hostilnom planetu i mora pomoći svom prijatelju Hurku kako bi zajedno spriječili invaziju vanzemaljaca na Zemlju. Ova avantura igračima pruža novi arsenal vanzemaljskog oružja uključujući Blaster of Disaster, Hellfire i Morphinator te im omogućuje da se kreću uz pomoć Space Jetsa. Budućnost čovječanstva nalazi se u rukama igrinih zloglasnih plaćenika. Vrijeme je za gnječenje buba!”, kaže službeni opis.

Osim toga, oni igrači koji stvaraju nove sadržaje kroz Far Cry Arcade dobit će pristup svemu što će ovaj DLC donijeti, pa se mogu okušati u stvaranju znanstveno-fantastičnih mapa. Nakon ovog, igra će dobiti još jedan DLC imena Dead Living Zombies koji će izaći u kolovozu.

Far Cry 5 izašao je 27. ožujka za PC, PlayStation 4 i Xbox One te je dobio prilično dobre ocjene od kritičara i zadovoljio je velik broj igrača. Ako vam treba više informacija, pronaći ćete ih na službenim stranicama, dok najavni trailer možete pogledati ispod teksta.