Velike press konferencije koje se odvijaju u Los Angelesu uoči E3-ja 2018 još malo pa su gotove. Dosad smo vidjeli EA, Microsoft, Bethesdu, Devolver, Square Enix, Ubisoft i PC Gamer koji je upravo u tijeku, a pripremamo se za predzadnju u nizu – Sonyjevu konferenciju koja kreće u 3 sata u noći po našem vremenu i od koje se očekuje puno.

Sve dosad održane presice bile su posebne i spektakularne na svoj način – neke zbog povećeg broja najavljenih igara, neke zbog svoje kratkoće, neke zbog bizarnosti, a neke zbog izrazito kvalitetnih CG trailera. No svi se sa sigurnošću na Sonyjevoj konferenciji radujemo vidjeti i čuti još malo novosti o nekoliko već prije najavljenih velikih i bitnih naslova, uz neke nove najave.

Nećemo ni oklijevati, već odmah ispaliti da svi čekaju čuti i vidjeti nešto više o The Last of Us Part II, zatim o Death Strandingu, pa najnovijem Insomniacovom Spider-Manu, zatim Ghost of Tsushima, pa čak možda i o Red Dead Redemption 2. Sony također tvrdi da će nam prikazati i plejadu igara third party i indie developera, a šuška se i da bi nas mogli iznenaditi najavom nastavka Horizon Zero Dawn, obzirom da je poznato kako su tražili zaposlenike za rad na nastavku ovog prošlogodišnjeg hita. No u ovome trenutku to su samo spekulacije, te ostaje vidjeti hoće li se to obistiniti.

Dotada, pozivamo vas da ostanete budni s nama kao prave noćne ptice i u 03:00h ujutro popratite veliku Sonyjevu press konferenciju uživo iz Los Angelesa, putem poveznice u nastavku:

Watch live video from PlayStation on www.twitch.tv