Razvojni tim Boss Key Productions, zaslužan za kompetitivnu multiplayer pucačinu Lawbreakers i nedavno izašlu Battle Royale igru Radical Heights, danas je zatvorio svoja vrata. Vijest je putem svog Twittera objavio osnivač i veteran igraće industrije, Cliff Bleszinski, a evo što je rekao:

“Od danas Boss Key Productions više ne postoji. Prije četiri godine htio sam stvoriti vrhunski studio i zaposlio sam neke od najtalentiranijih ljudi u igraćoj industriji. Radili su neumorno na stvaranju kvalitetnih proizvoda, a iako smo imali uspone i padove, mislim da nam je bilo zabavno raditi zajedno. LawBreakers je bila odlična igra koja nažalost nije zainteresirala igrače, a kao posljednji pokušaj htjeli smo vidjeti što možemo napraviti u Battle Royale žanru. Iako je Radical Heights bio dobro prihvaćen, bilo je prekasno.”

Za kraj se zahvalio svima koji su podržavali i njega i studio posljednjih godina te se posebno zahvalio ljudima koji su došli raditi s njim u studio. Serveri za Radical Heights će biti funkcionalni još neko neodređeno vrijeme, dok za LawBreakerse nije ništa spominjao.