Izdavač Activision zajedno s razvojnim studijem Treyarch najavili su detalje beta testova za Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer i battle royale modove.

Prva na redu je beta za multiplayer koja će prvo započeti na 03. kolovoza na PlayStationu 4, a nedugo nakon moći će ju zaigrati i Xbox One i PC igrači. Važno je naglasiti kako će PC beta biti ekskluzivna isključivo preko Battle.neta. Kako biste dobili pristup konzolaškim betama, morat ćete imati privatni ključ kojeg možete nabaviti prednaručivanjem igre putem određenih prodavaonica, a oni koji prednaruče putem PlayStation Networka ili Xbox Livea su automatski registrirani za betu.

Službena vremena početaka beta za Black Ops 4 možete pogledati u nastavku:

  • PlayStation 4 (03. kolovoza – 06. kolovoza)
  • PlayStation 4 i Xbox One (10. kolovoza -13. kolovoza)
  • PC Beta Early Access (10. kolovoza) 
  • PC Otvorena Beta (10. kolovoza – 13. kolovoza)

Oni koji će sudjelovati u privatnoj multiplayer beti moći će igrati na šest mapa, a od dostupnih multiplayer modova na raspolaganju će biti Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy i potpuno novi Control mod u kojem timovi naizmjence u rundama napadaju i brane dva statična objekta, a oba tima imaju limitirani broj života.

S druge strane, u rujnu će se održati druga beta u kojoj će igrači moći isprobati battle royale mod za Black Ops 4 koji se zove Blackout. Znamo da će PlayStation 4 igrači biti prvi koji će moći isprobati betu, a više detalja saznat ćemo krajem ljeta.