Ark: Survival Evolved je u Early Accessu još od mezozoika, a igrači koji čekaju da igra izađe iz ranog pristupa kako bi zaigrali kompletni i konačni proizvod morat će pričekati još koji tjedan. Igra je trebala izaći idući tjedan 8. kolovoza, no developeri Studio Wildcard obznanili su kako će igra izaći krajem mjeseca, 29. kolovoza. Inače, igra je nedavno dvostruka poskupila, a za više detalja kliknite ovdje.

Također, Ragnarok DLC za PC i konzole isto će kasniti te će biti objavljen kada i cijela igra. Developeri su rekli kako će im više vremena omogućiti daljnje razvijanje mapa te da očekujemo gigantski update koji će biti još veći od onoga što je planirano. Nadogradnja će uz hrpu dodatnog sadržaja donijeti i nešto tajnovito što Ragnarok tim sprema za igrače.

Na temu odgode iz Studio Wildcarda su rekli kako im je jako žao i kako se ispričavaju svima na koje odgoda negativno djeluje. “Pušiona je, nije ono što smo htjeli ili planirani, no to je mjesto gdje se trenutno nalazimo. Htjeli smo to ranije reći, no nismo htjeli davati izjave dok nismo bili u potpunosti sigurni što će se dogoditi”, zaključili su iz Studio Wildcarda.

 

Ark: Survival Evolved izlazi 29. kolovoza za PC, PS4 i XOne.