Gaming je već odavno sinonim za nešto što označava zabavu, opuštanje i razbibrigu. Ali niti njega ne bi bilo bez pripadne industrije, i tu dolazimo do ozbiljnije strane bavljenja ovom modernom, možemo reći, osmom umjetnošću. 

Ako ste se tek priključili na Reboot Online Games Week 2022 powered by A1, trebate znati da je ovaj kanal pretežno posvećen business strani gaminga, tj. industriji, tehnologiji i principima potrebnim za preživljavanje i uspjeh u izrazito zahtjevnim i dinamičnim vodama. 

U današnjem programu kroz razne panele dotaknut ćemo se teme savjetništva u industriji igara, u kojoj je svakako izazov povezati i hendlati developere, publishere i ostale sudionike u procesu nastanka igara. Sa Mirkom Sršenom iz Raw Fury | Fury Studios imat ćemo raspravu pod imenom “Razvoj tuđeg, a svojeg naslova” o razvoju igara uz kooperaciju više developing studija. Nije rijetka pojava da manji studiji trebaju partnera za svoje projekte, a to je upravo jedna od specijalnosti pokrovitelja ovog kanala. U panel raspravi “Kome ja pričam iliti kanali komunikacije unutar tima” dosta samoobjašnjavajućeg naslova sa Tamarom Milovanović iz Two Desperados development studija osvrnut ćemo se na problem pravovremene, pravilno usmjerene razmjene informacija unutar razvojnog tima. Sa Goranom Mijailovićem, također iz Two Desperadosa, demistificirat ćemo vam posao tehničkog artista koji svojim znanjem i vještinama povezuje razvojnog programera i vizualni sadržaj artista koji uz njega radi na projektu. Točan raspored možete naći ovdje.

Proširite svoje znanje uz naš program i ostanite sa nama, jer osim prethodno navedenih panela danas i do kraja eventa donosimo vam još puno toga!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa – Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 – 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com