Ljeto je pred nama, a tako i novi projekt malog studija iz Belgije Happy Volcano, koji silno želi oteti nam slobodno vrijeme dok s prijateljima bezbrižno pijuckamo ljetne koktele. Doduše, možemo ih piti i doma, a s prijateljima se družiti online, kako to već ide u ovom stoljeću. No, da se vratimo na temu, odnosno igru – You Suck at Parking čini se kao idealan kandidat za ovogodišnji ljetni hit. Naime, iako je igra premijerno najavljena još prije dvije godine, zamirisala je na ljetni hit uz frišku najavu manijakalnog multiplayera za do osam igrača u kojem je važno brzo i snalažljivo startati, voziti, driftati te konačno i – parkirati! Pod ručnom! Upravo onako kako smo oduvijek i željeli učiniti ali se nismo usudili s našim autom (ili ženinim, semantika).

Malo nas je ponijelo, to moramo priznati, jer zapravo nemamo pojma kada će ovaj zanimljivi projekt konačno u prodaju. No, možemo se nadati kako će to biti uskoro sudeći po izjavi direktora igre Davida Prinsmela: “Zaista smo ohrabreni dosadašnjom reakcijom na You Suck at Parking, zbog čega još više želimo razgovarati o igrinom uzbudljivom multiplayer modu. Igrači mogu očekivati da će čuti više pojedinosti o tome što pripremamo – kako za multiplayer, tako i za ostatak igre – u mjesecima koji su pred nama.” Znamo, znamo, zvuči prilično nategnuto da će igra zaista izići uskoro, no, volimo se nadati.

You Suck at Parking u razvoju je za PC, Nintendo Switch i konzole Xbox i PlayStation (pretpostavit ćemo kako se radi o verzijama za XOne i PS4).