Odlični open world fantasy SF akcijski RPG Xenoblade Chronicles u svom blistavom novom “Definitive” izdanju dobio je datum izlaska te samim krajem svibnja ove godine dolazi na Nintendo Switch.

Sami univerzum igre Xenoblade Chronicles seže u prošlost sve do 1998. godine kad je izašao prvi kultni nastavak imena Xenogears. Potom je uslijedio čitav niz “epizoda” pod zajedničkim nazivom Xenosaga, a onda i serijal nastavaka Xenoblade Chronicles od 2010. pa sve do 2018. godine. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition koji nam ovoga svibnja stiže na Nintendo Switch remasterirano je i višestruko poboljšano izdanje igre iz 2010. godine.

No, neće to samo biti remaster originala, već uz poboljšane vizuale i gameplay donosi i potpuno novu dodatnu priču i remasteriranu glazbu, kako bi igra bila u skladu s današnjim standardima. Kako sve to izgleda i što očekivati, pogledajte u novom najavnom traileru, a za kraj ističemo kako Xenoblade Chronicles: Definitive Edition na Nintendo Switch stiže 29. svibnja i možete ga prednaručiti putem Nintendo eShopa – na ovome linku.