Xbox i dalje ispunjava svoja obećanja što se tiče svog servisa Xbox Game Pass te će ga i u veljači pojačati s novim zvučnim naslovima.

Najzanimljiviji za istaknuti je Crackdown 3 koji još nije službeno izašao te će na prvi dan svog izlaska biti dostupan svim pretplatnicima servisa Game Pass – točnije 15. veljače.

Iduća igra na popisu pridošlica na Game Pass servis je Shadow of the Tomb Raider, posljednja igra u origins trilogiji Lare Croft. Iako je igra svakako jača u nekim aspektima, nas nažalost nije previše oduševila jer je svojevrsni korak unazad u kontekstu trilogije, no kao dio Game Passa svakako je vrijedna isprobavanja.

Nedavno smo saznali datum izlaska zadnje epizode serijala The Walking Dead, a ako se želite ponovno podsjetiti vremena dok je Telltale bio živ, svakako skinite prvu sezonu igre potpuno besplatno ako ste pretplatnik Microsoftovog servisa.

S igrom Pumped BMX Pro zaključujemo igre koje izlaze u prvoj polovici mjeseca, dok će u drugoj polovici na servis doći Batman: Return to Arkham i de Blob.