Velike Xboxove ekskluzive kao što je Starfield, nadolazeći Indiana Jones and the Great Circle i mogući broj dodatnih naslova mogli bi stići na PlayStation 5. Prenosi se da Microsoft još “važe” koji naslovi će ostati ekskluzivni, a koji bi se “u budućnosti mogli pojaviti na Switchu i PS5”. 

Microsoft razmatra lansiranje nedavno otkrivene akcijske avanture Indiana Jones and the Great Circle na PlayStationu 5, doznaje The Verge koji navodi izvor blizak Microsoftu. Iako je naglašeno da će Indiana Jones ove godine zapravo stići kao ekskluziva na Xbox, otkriveno je da igrači na PS5 ne bi trebali dugo čekati prije nego zaigraju na svojim uređajima.

Prema neslužbenim informacijama, Microsoft planira “promjenu strategije” u poslovnoj sferi te razmatra dovođenje svojih ekskluziva na konkurentske platforme, a množinu smo iskoristili radi prošlomjesečnih glasina da bi se glazbeni hit Hi-Fi Rush mogao pojaviti na Nintendo Switchu.

Internetom su se tijekom vikenda potom počele širiti informacije koje naizgled potvrđuju sugestije pa smo tako vidjeli objave već poznatih leakera/insajdera koji su se u prošlosti pokazali vjerodostojni. Hoće li se izjava “policajac je dobar onoliko koliko je dobar njegov doušnik” pokazati točnom, preostaje vidjeti.