Igra koja je od svog izlaska 2010. godine privukla i zaludila više od 160 milijuna zaljubljenika u tenkove danas je napokon u svom punom izdanju osvanula i na Steamu. Naravno, riječ je o World of Tanks, bjeloruskog razvojnog studija Wargaming Minsk.

Kada govorimo o World of Tanks, govorimo o pravom globalnom fenomenu jer ovu igru igraju i stari i mladi. S više od 600 tenkova i 5 različitih klasa ovih oklopnjaka čija godišta variraju od onih iz Drugog svjetskog rata pa sve do sredine 20. stoljeća, svatko će pronaći oklopno vozilo za svoj stil igranja.

Steam izdanje igre trenutno uvjetuje kreiranje novog računa te nije moguće re-aktivirati prijašnji, a ova verzija uključuje sve što i već prije izdana igra za PC. Samo što je ovoga puta možete dodati i u svoju kolekciju na Steamu.

Ako sada planirate uskočiti u trenutno aktualnu četvrtu sezonu Battle Passa, ista je prije dva dana dodatno produžena te će trajati do 23. lipnja, što bi vam trebalo osigurati dovoljno vremena za rješavanje svih misija, buildanje tierova i osvajanje fantastičnih nagrada.

World of Tanks od izlaska je obogaćen brojnim ažuriranjima i nadogradnjama dodatnim sadržajem, a dobio je izdanja na čak osam platformi – PC, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iOS, macOS, uz mogućnost igranja i na novim konzolama PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Igru preuzmite na Steamu, uskočite u tenk po svom izboru i što drugo reći osim – sretno na bojišnici!